Monday, 27 June 2011

"Segmen Jom Kipas Blogger"


TADI MASA BLOGWALKING, MASUK KAT SINI MACAM MENARIK GAYANYE SEGMEN NI. AKU PUN JOIN...

Disini saya ingin mengumumkan bahawa saya sangat sangat suka dengan blog milik EN. ANGAH sebab saya rasa blog ni mengandungi macam-macam isi yang kena dengan jiwa saya. 

Ada madah-madah puitis, ada kisah-kisah panas menggelegak, ada tips-tips rumahtangga(sesuai untuk suami bini yang suka bercakar), tips untuk orang-orang bercinta, putus cinta, mencinta dalam diam, cinta monyet, cinta jarak jauh, aish, macam-macam cinta la yang ada tips. Pendek tulis, ape saja gaya cinta anda, memang ada tips dalam blog ni...Saya memang suka baca pasal-pasal cinta ni, maklumlah, nak cari ilmu...so, memang kena sangatlah blog ni dengan saya dan ingin saya menegaskan sekali lagi, saya suka teramat sangat-sangat dengan blog ni....

Ni satu entry dia yang paling saya suka : 


Anda pun diharap sukalah blog ni yea.....

2 comments:

  1. kamu dah perkenalkan akak dengan satu blog best..
    terima kasih ye..

    terima kasih jugak sebab join..:)

    ReplyDelete
  2. saya tau mesti ramai akan suke blog ni....ok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...