Thursday, 7 July 2011

"SEGMEN KENAL DULU BARU TAHU"

Masa blogwalking tadi, terjumpa lak blog yang menawarkan segmen cambest je....aku pun cam berminat je nak join....

penganjur segmen ini ialah en. armz

Maka disini aku mengumumkan blog yang aku pernah kenal dah aku suka dan aku selalu lawati ialah blog 
en. angah sebab blog ni yang membawa aku terjun ke dunia blog ni. Aku suka en3 blog ni yang sesuai dengan jiwa aku yang lembut dan agak jiwang ni. ni en3 yang paling aku suka


Satu lagi blog yang aku suka ialah blog kepunyaan en. zack zukhairi kalau korang selalu jumpa video2 yang comel2 kat youtube tu, contohnya yang nie , haa...dia nilah tuan pemilik sebenar video ni....korang singgah blog ni, lagi banyak video comel2 dan menarik yang korang akan jumpa. Selain drp video2 dia, en3 dia yang paling aku suka ialah en3 ni

Dua-dua blog ni sangat popular melihatkan kepada follower mereka. Jadi, siapa2 yang belum pernah tengok, singgahla, dan kalau korang suka, leh follow, ok?

3 comments:

  1. terima kasih cucu tun teja...huhu...apa nama sebenar dia nie... Insyaallah nanti Arm'z akan buat contest plak... leh dpt hadiah...

    ReplyDelete
  2. memang dah otai dua orang tu hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...